Muziekvereniging Ugchelen

Heel Ugchelen maakt muziek!

De MVU kan niet zonder muziekvrienden!

Donateur worden van Muziekvereniging Ugchelen

Een dorp zonder muziek is geen dorp! Het is belangrijk voor Ugchelen, dat er een muziekvereniging is die regelmatig de activiteiten in het dorp opluistert met vrolijke traditionele en moderne muziek. Dit kan alleen als de inwoners van het dorp er wat voor over hebben om de muziekvereniging in stand te houden.

Dit kan als actief lid van de muziekvereniging, maar ook als donateur.

De Heraut, jaargang 2020, nummer 3
Kijk hier hoe ons verenigingsblad eruit ziet en wat wij te vertellen hebben.
WebHer203.pdf (56.09MB)
De Heraut, jaargang 2020, nummer 3
Kijk hier hoe ons verenigingsblad eruit ziet en wat wij te vertellen hebben.
WebHer203.pdf (56.09MB)

Als u donateur wordt van de muziekvereniging ”Ugchelen” houdt u de muziek in het dorp in stand. Verder ontvangt u het verenigingsblad “De Heraut”, zodat u op de hoogte blijft van de gang van zaken bij de Muziekvereniging Ugchelen. 

De minimum jaarlijkse bijdrage is 15,00 euro. Meer mag natuurlijk ook! Als u contant wilt betalen, wordt uw donatie in maart of april bij u opgehaald, maar wij hebben voorkeur voor automatische overschrijvingen!

U kunt u aanmelden als donateur van muziekvereniging Ugchelen door een mail te sturen naar het secretariaat:  secretaris.mvu@gmail.com.

Sponsoren

De Muziekvereniging Ugchelen wordt niet alleen gesteund door donateurs, maar ook door sponsoren, die de vereniging steunen, bijvoorbeeld met een advertentie in ons verenigingsblad "De Heraut". We noemen ze hier graag:

Ook sponsor worden? Mail de secretaris! De vereniging is blij met elke steun!

 
E-mailen
Map